Publikacje


undefined Janusz Malarz, Agnieszka Galanty, Anna Stojakowska
Plants (Basel, Switzerland), 2815 10.3390/plants11212815
PMID:36365268

Niedziela, 23 Października 2022
Hairy Root Cultures as a Source of Polyphenolic Antioxidants: Flavonoids, Stilbenoids and Hydrolyzable Tannins. Janusz Malarz, Klaudia Michalska, Yulia V Yudina, Anna Stojakowska
Plants (Basel, Switzerland), 1950 10.3390/plants11151950
PMID:35956428

Środa, 27 Lipca 2022
undefined Ciara-Ruth Kenny, Anna Stojakowska, Ambrose Furey, Brigid Lucey
Molecules (Basel, Switzerland), 1406 10.3390/molecules27041406
PMID:35209195

Piątek, 18 Lutego 2022
undefined Klaudia Michalska, Agnieszka Galanty, Thanh Nguyen Le, Janusz Malarz, Nguyen Quoc Vuong, Van Cuong Pham, Anna Stojakowska
Molecules (Basel, Switzerland), 7013 10.3390/molecules26227013
PMID:34834104

Sobota, 20 Listopada 2021
undefined Danuta Jantas, Janusz Malarz, Thanh Nguyen Le, Anna Stojakowska
International journal of molecular sciences, 10363 10.3390/ijms221910363
PMID:34638702

Niedziela, 26 Września 2021
The contribution of phenolics to the anti-inflammatory potential of the extract from Bolivian coriander (Porophyllum ruderale subsp. ruderale). Karolina A Pawłowska, Tomasz Baracz, Weronika Skowrońska, Jakub P Piwowarski, Magdalena Majdan, Janusz Malarz, Anna Stojakowska, Christian Zidorn, Sebastian Granica
Food chemistry, S0308-8146(21)02122-1 10.1016/j.foodchem.2021.131116
PMID:34583181

Wtorek, 14 Września 2021
undefined Natalia Kłeczek, Janusz Malarz, Barbara Gierlikowska, Łukasz Skalniak, Agnieszka Galanty, Anna K Kiss, Anna Stojakowska
Molecules (Basel, Switzerland), 4644 10.3390/molecules26154644
PMID:34361797

Piątek, 30 Lipca 2021
undefined Klaudia Michalska, Janusz Malarz, Anna Stojakowska
Natural product research, 10.1080/14786419.2021.1920583
PMID:33969755

Sobota, 8 Maja 2021
undefined Anna Wajs-Bonikowska, Janusz Malarz, Łukasz Szoka, Paweł Kwiatkowski, Anna Stojakowska
Molecules (Basel, Switzerland), 1883 10.3390/molecules26071883
PMID:33810440

Piątek, 26 Marca 2021
Stem Lettuce and Its Metabolites: Does the Variety Make Any Difference? Janusz Malarz, Klaudia Michalska, Anna Stojakowska
Foods (Basel, Switzerland), E59 10.3390/foods10010059
PMID:33383824

Wtorek, 29 Grudnia 2020